روستای چرمه

روستای زیبای من

روستای زیبای من

روستای چرمه

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
چرمه روستاییست تاریخی درفاصله‌ی 14 کیلومتری شمال شرقی شهرستان سرایان که آغوش برمردمان خویش گشوده است.
وما این وبلاگ را برای بهتر شناخته شدن روستا به ثبت رساندیم وامیدواریم لحظاتی که در وبلاگ ما به سرمی‌برید،از مطالب این وبلاگ نهایت استفاده راببرید.(شما میتوانید با نظرهای خوب خود ما رادر کامل تر شدن مطالب این وبلاگ همیاری کنید) باتشکر

بایگانی

غذاهای محلی روستا

يكشنبه, ۲۱ تیر ۱۳۹۴، ۰۱:۲۴ ق.ظ

اشکنه

درچرمه دونوع اشکنه درست‌می‌شود؛الف)اشکنه‌اوجز  ب)اشکنه شیرین

الف)اشکنه‌اوجز:

برای‌تهیه‌این‌نوع‌اشکنه‌:قورمه (تکه‌های‌کوچک‌گوشت‌)پیاز،روغن،زیره(کربیه)،ادویه(فلفل/زردچوبه/گشنیز)،ومقدارکمی‌آردنخودبرای غلیظ شدن به کار می برند.

اشکنه

درچرمه دونوع اشکنه درست‌می‌شود؛الف)اشکنه‌اوجز  ب)اشکنه شیرین

الف)اشکنه‌اوجز:

برای‌تهیه‌این‌نوع‌اشکنه‌:قورمه (تکه‌های‌کوچک‌گوشت‌)پیاز،روغن،زیره(کربیه)،ادویه(فلفل/زردچوبه/گشنیز)،ومقدارکمی‌آردنخودبرای غلیظ شدن به کار می برند.

ب)اشکنه شیری(شیرین)

غذایی خوشمزه که در فصل زمستان پخته می شود.مواد لازم برای تهیه این اشکنه عبارتنداز:

شیر،بادیان،زعفران،ادویه(دارچین/زنجبیل) و زیره(سبز یا سیاه)

قروت( کشک)
از جمله غذا هایی هست که دربیشتر شهر ها وروستا های استان خراسان تهیه می شود البته شاید به شیوه های مختلف، این غذا در روستای چرمه در ماه مبارک رمضان به خصوص سحر وهمچنین در ایام تابستان مورد استفاده قرار می گیرد.مواد لازم برای تهیه قروت عبارت است از:
کشک(قروت)،گردو یا کنجد،آب،پیاز،روغن،سیر،ادویه(فلفل/زردچوبه/نمک/نعناع یا سرپیاز)
وسایل مود نیاز برای درست کردن قروت:تغار سفالی،سنگ صافی برای ساییدن ونرم کردن گردو وکشک،دیزی یا قابلمه

بلغور

این غذا هم همچون قروت دربیشتر مناطق استان تهیه وپخت می شود.از این غذا بیشتر در ایام محرم برای نذری دادن مورد استفاده قرار میگرد.وبلغور بر دو نوع است یک نمونه به صورت پلویی ودیگری به صورت صاف که این جا مواد لازم برای تهیه این بلغور را توضیح خواهیم داد.

مواد لازم:بلغور،ادویه(فلفل/زردچوبه/سرپیازنمک و...)،رب گوجه،حبوبات(نخود/لوبیا/عدس)،سبزی خشک(برگ چغندر/شمبلیله/جعفری/گشنیزو...)

 آبگوشت (او گوش)

برای تهیه این غذا گوشت گوسفند را با پیاز، نخود و لوبیا، لیمو عمانی، گوچه فرنگی، سیب زمینی ،نمک، زردچوبه، زعفران و روغن می پزند. آبگوشت از جهت اینکه ماده غذایی خاصی بدان بیفزایند یا نیفزاید انواعی داشته که هنوز هم درروستا معمول است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۲۱
سجاد قاسم زاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی